RUNDVEELOKET

Webinar Grasland

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
VLAIO-LA Traject EKOPTI
Plaats:
Online

Toevoegen aan kalender 2022-02-08 01:00:00 2022-02-08 01:00:00 Dinsdag 8 februari 2022 - Webinar Grasland   WEBINAR Gras en grasklaver in de praktijk Nu het graslandseizoen voor de deur staat, geven we jullie graag nog enkele bevindingen uit proeven en praktische tips mee. Aan de hand van 4 korte presentaties belichten we belangrijke aspecten zoals de variëteitenkeuze in een veranderend klimaat, de meerwaarde van grasklaver en de bemesting van grasland. Na het volgen van deze webinar zijn jullie helemaal klaar voor het komende grasseizoen. INSCHRIJVEN PROGRAMMA Graslandgebruik in een wijzigend klimaat - Maarten Cromheeke (ILVO) Grasklaver, de weg naar een hogere stikstof efficiëntie voor grasland - Tine Van den Bossche (ILVO) Ervaringen met demoproefveld grasklavermengsels en bemesting - Ellen Versavel (Inagro) Optimaal benutten van dierlijke mest op grasland - Eddy Decaesteker (Inagro)   PRAKTISCH Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. De webinar start om 13 u en zal ongeveer een uur duren. Aanmelden kan vanaf 12u50. Enkele uren voor de webinar wordt de link om deel te nemen via mail aan je bezorgd. INSCHRIJVEN   Partners VLAIO-project EKOPTI: Partners Demo-project Lerend Netwerk Grasland: Partners VLAIO-project KLIMGRAS:   Location VLAIO-LA Traject EKOPTI VLAIO-LA Traject EKOPTI Europe/Brussels public

Grasklaver

 

WEBINAR

Gras en grasklaver in de praktijk


Nu het graslandseizoen voor de deur staat, geven we jullie graag nog enkele bevindingen uit proeven en praktische tips mee. Aan de hand van 4 korte presentaties belichten we belangrijke aspecten zoals de variëteitenkeuze in een veranderend klimaat, de meerwaarde van grasklaver en de bemesting van grasland. Na het volgen van deze webinar zijn jullie helemaal klaar voor het komende grasseizoen.

INSCHRIJVEN


PROGRAMMA

  • Graslandgebruik in een wijzigend klimaat - Maarten Cromheeke (ILVO)
  • Grasklaver, de weg naar een hogere stikstof efficiëntie voor grasland - Tine Van den Bossche (ILVO)
  • Ervaringen met demoproefveld grasklavermengsels en bemesting - Ellen Versavel (Inagro)
  • Optimaal benutten van dierlijke mest op grasland - Eddy Decaesteker (Inagro)
     

PRAKTISCH

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. De webinar start om 13 u en zal ongeveer een uur duren. Aanmelden kan vanaf 12u50. Enkele uren voor de webinar wordt de link om deel te nemen via mail aan je bezorgd.


INSCHRIJVEN

 

Partners VLAIO-project EKOPTI:

Partners

Partners Demo-project Lerend Netwerk Grasland:

Partners

Partners VLAIO-project KLIMGRAS:

Partners