RUNDVEELOKET

Webinarreeks: Wij produceren voeding ... en DATA!

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
ILVO
Plaats:
online

Toevoegen aan kalender 2021-04-02 02:00:00 2021-04-02 02:00:00 02/4 - 07/5: Webinarreeks: Wij produceren voeding ... en DATA! Is de data-economie welkom – en nuttig – in de agrovoedingssector? Data ‘ontginnen’ en geautomatiseerd delen? Data-gebaseerde apps ontwikkelen om er zelf beter (slimmer, commerciëler, efficiënter…) van te worden? Benieuwd naar efficiënter datadelen via het datadeelplatform DjustConnect? Er zijn vele voordelen te rapen in de data-economie. Hoe kunnen we dit toepassen als agrovoedingsketen?  Zoekt u een oplossing voor uw spaghetti aan data en verkiest u gestructureerd en voordelig datadelen via DjustConnect? Bent u benieuwd naar voorbeelden van data-delen waardoor bedrijven zichzelf beter in de markt zetten of houden?  ILVO heeft als onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor de landbouw-, mariene en voedingssector al een heel traject afgelegd om veel méér te halen uit de data die in de bedrijven gegenereerd worden. Flanders’FOOD en de Food Pilot spreken hun netwerk mee aan om hiermee kennis te maken. WE PRATEN JE BIJ IN 4 LUNCH-SESSIES We zoomen in op de belangrijkste aspecten van de data-economie, laagdrempelig en met getuigenissen uit de praktijk. Experts vertellen kort alles wat u moet weten over de technische, juridische uitdagingen. Elke sessie wordt afgesloten met getuigenissen uit de praktijk. Bedrijven delen hun ervaringen. Alle sprekers maken ook tijd om uw vragen te beantwoorden. Elke sessie gaat door van 12u30 tot 13u30 en is los van de andere sessies te begrijpen.  2 april - Sessie 1: De data-economie: hoe kan ik meer uit (mijn) data halen?  23 april - Sessie 2: Hoe kan ik een verdienmodel opbouwen voor datadelen?  30 april - Sessie 3: Wat zijn API's en waarom zou ik ze gebruiken? 7 mei - Sessie 4: Spelregels voor datadelen, hoe zit het juridisch? Meer informatie over de specifieke sessies kan u hier vinden. Merk op: de focus tijdens deze sessies ligt op commerciële bedrijven in de agrifood-sector. Schrijf u vandaag nog in en ontdek zelf de opportuniteiten van de data-economie voor uw bedrijf.     Location ILVO ILVO Europe/Brussels public

Is de data-economie welkom – en nuttig – in de agrovoedingssector?

Data ‘ontginnen’ en geautomatiseerd delen? Data-gebaseerde apps ontwikkelen om er zelf beter (slimmer, commerciëler, efficiënter…) van te worden? Benieuwd naar efficiënter datadelen via het datadeelplatform DjustConnect? Er zijn vele voordelen te rapen in de data-economie. Hoe kunnen we dit toepassen als agrovoedingsketen? 

Zoekt u een oplossing voor uw spaghetti aan data en verkiest u gestructureerd en voordelig datadelen via DjustConnect? Bent u benieuwd naar voorbeelden van data-delen waardoor bedrijven zichzelf beter in de markt zetten of houden? 

ILVO heeft als onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor de landbouw-, mariene en voedingssector al een heel traject afgelegd om veel méér te halen uit de data die in de bedrijven gegenereerd worden. Flanders’FOOD en de Food Pilot spreken hun netwerk mee aan om hiermee kennis te maken.

Spaghetti aan data

WE PRATEN JE BIJ IN 4 LUNCH-SESSIES

We zoomen in op de belangrijkste aspecten van de data-economie, laagdrempelig en met getuigenissen uit de praktijk. Experts vertellen kort alles wat u moet weten over de technische, juridische uitdagingen. Elke sessie wordt afgesloten met getuigenissen uit de praktijk. Bedrijven delen hun ervaringen. Alle sprekers maken ook tijd om uw vragen te beantwoorden.

Elke sessie gaat door van 12u30 tot 13u30 en is los van de andere sessies te begrijpen. 

  • 2 april - Sessie 1: De data-economie: hoe kan ik meer uit (mijn) data halen? 
  • 23 april - Sessie 2: Hoe kan ik een verdienmodel opbouwen voor datadelen? 
  • 30 april - Sessie 3: Wat zijn API's en waarom zou ik ze gebruiken?
  • 7 mei - Sessie 4: Spelregels voor datadelen, hoe zit het juridisch?

Meer informatie over de specifieke sessies kan u hier vinden.

Merk op: de focus tijdens deze sessies ligt op commerciële bedrijven in de agrifood-sector.

Schrijf u vandaag nog in en ontdek zelf de opportuniteiten van de data-economie voor uw bedrijf.

 

DjustConnect