RUNDVEELOKET

AGRO-EXPO Vlaanderen

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
VZW Agro-Vlaanderen
Plaats:
Expo Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400a, 8800 Roeselare

Toevoegen aan kalender 2020-01-25 01:00:00 2020-01-25 01:00:00 25 tot 27 januari - 20ste Editie AGRO-EXPO - Vergadering “Toekomst melkveehouderij” AGRO-EXPO VLAANDEREN ALLES WAT BOER EN TUINDER BOEIT Van 25 tot 27 januari 2020 staat Agro-Expo Vlaanderen in Roeselare weer op de agenda. Precies in 2020 viert 'AGRO-EXPO' de grootste landbouwbeurs van Roeselare haar twintigjarig bestaan. Met deze jubileum-editie van een totaalbeurs die Agro-Expo doorheen de jaren is geworden wil men meer dan ooit het evenement zijn waar boeren en tuinders verzamelen om kennis te maken met de vlaamse land- en tuinbouw en veeteelt. Deze tweejaarlijkse vakbeurs wordt beslist een topper waar meer dan ooit het agrarisch ondernemen in de diverse sectoren te kijk gesteld wordt. MEER INFO Maandag 27 januari, 10u30 Vergadering “Toekomst melkveehouderij” Drie sprekers brengen elk in 30 minuten drie interessante thema’s naar voor. Hoe zal de zuivelmarkt zich de komende jaren (internationaal) ontwikkelen? Is dit compatibel met de strategie van onze Belgische zuivelfabrieken? Hoe kunnen we uitdagingen als klimaat en duurzaamheid in onze sector integreren? Is er een praktische tool die ons kan helpen met het maken van de juiste strategische ontwikkelingen? 3 x 30 minuten = 90 minuten toekomstgerichte info voor melkveehouders! Sprekers: Mark Voorbergen Onafhankelijk zuivelexpert, houdt zich bezig met het analyseren van de actuele ontwikkelingen op de mondiale zuivelmarkt. Tot z’n klantenkring behoren (mondiaal opererende) bedrijven die actief zijn in de productie van en handel in melk en melkproducten. * Melkprijsevolutie op de korte en middellange termijn * Mondiale zuivelontwikkelingen versus Belgische zuivelfabrieken Jan de Keyser Directeur Agriculture BNP Paribas Fortis, heeft een sterk verleden in de rundveehouderij. Inmiddels is hij 12 jaar actief bij BNP Paribas Fortis en volgt de ontwikkelingen in de agrarische sector op de voet en onderzoekt de belangrijkste evoluties vanuit een bancaire optiek. Zijn voordrachten zijn doorspekt met innovatieve recepten voor de toekomstgerichte agrarische ondernemer. ILVO  ( = Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek ) Presenteert de ROUTEPLANNER Melkvee. Een werkbaar middel om operationele, tactische en strategische keuzes te maken. ILVO presenteert eveneens – in première – een rantsoen-optimalisatietool. Deze is nu nog volop in testfase, maar weldra beschikbaar. Beide tools zijn ook uitstekende hulpmiddelen voor erfbetreders/adviseurs om hun klanten te faciliteren. Sprekers ILVO : Ludwig Lauwers/Jef Van Meensel Na afloop van de infosessie - omstreeks 12u.-  wordt u een aperitief aangeboden op de BNP Paribas Fortis-stand. SCHRIJF GRATIS IN: agriculture@bnpparibafortis.com (vermeld AgroExpo en naam van de deelnemers) Uitgebreide uitnodiging Location VZW Agro-Vlaanderen VZW Agro-Vlaanderen Europe/Brussels public

Agro Expo 2020

AGRO-EXPO VLAANDEREN ALLES WAT BOER EN TUINDER BOEIT

Van 25 tot 27 januari 2020 staat Agro-Expo Vlaanderen in Roeselare weer op de agenda.

Precies in 2020 viert 'AGRO-EXPO' de grootste landbouwbeurs van Roeselare haar twintigjarig bestaan.

Met deze jubileum-editie van een totaalbeurs die Agro-Expo doorheen de jaren is geworden wil men meer dan ooit het evenement zijn waar boeren en tuinders verzamelen om kennis te maken met de vlaamse land- en tuinbouw en veeteelt.

Deze tweejaarlijkse vakbeurs wordt beslist een topper waar meer dan ooit het agrarisch ondernemen in de diverse sectoren te kijk gesteld wordt.

MEER INFO

Maandag 27 januari, 10u30

Vergadering “Toekomst melkveehouderij”


Drie sprekers brengen elk in 30 minuten drie interessante thema’s naar voor.

  • Hoe zal de zuivelmarkt zich de komende jaren (internationaal) ontwikkelen?
  • Is dit compatibel met de strategie van onze Belgische zuivelfabrieken?
  • Hoe kunnen we uitdagingen als klimaat en duurzaamheid in onze sector integreren?
  • Is er een praktische tool die ons kan helpen met het maken van de juiste strategische ontwikkelingen?

3 x 30 minuten = 90 minuten toekomstgerichte info voor melkveehouders!

Sprekers:

Mark Voorbergen

Onafhankelijk zuivelexpert, houdt zich bezig met het analyseren van de actuele ontwikkelingen op de mondiale zuivelmarkt. Tot z’n klantenkring behoren (mondiaal opererende) bedrijven die actief zijn in de productie van en handel in melk en melkproducten.

* Melkprijsevolutie op de korte en middellange termijn

* Mondiale zuivelontwikkelingen versus Belgische zuivelfabrieken

Jan de Keyser

Directeur Agriculture BNP Paribas Fortis, heeft een sterk verleden in de rundveehouderij. Inmiddels is hij 12 jaar actief bij BNP Paribas Fortis en volgt de ontwikkelingen in de agrarische sector op de voet en onderzoekt de belangrijkste evoluties vanuit een bancaire optiek. Zijn voordrachten zijn doorspekt met innovatieve recepten voor de toekomstgerichte agrarische ondernemer.

ILVO  ( = Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek )

Presenteert de ROUTEPLANNER Melkvee. Een werkbaar middel om operationele, tactische en strategische keuzes te maken. ILVO presenteert eveneens – in première – een rantsoen-optimalisatietool. Deze is nu nog volop in testfase, maar weldra beschikbaar. Beide tools zijn ook uitstekende hulpmiddelen voor erfbetreders/adviseurs om hun klanten te faciliteren. Sprekers ILVO : Ludwig Lauwers/Jef Van Meensel

Na afloop van de infosessie - omstreeks 12u.-  wordt u een aperitief aangeboden op de BNP Paribas Fortis-stand.

SCHRIJF GRATIS IN: agriculture@bnpparibafortis.com (vermeld AgroExpo en naam van de deelnemers)

Uitgebreide uitnodiging