RUNDVEELOKET

3 dec: CVB webinar (ter vervanging van Themamiddag Voederwaardering)

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
ILVO en WLR
Plaats:
Wageningen + Melle (ILVO)

Toevoegen aan kalender 2021-12-03 01:00:00 2021-12-03 01:00:00 3 dec: CVB webinar (ter vervanging van Themamiddag Voederwaardering) Omwille van de huidige coronasituatie in zowel Nederland als België werd er besloten om de CVB themamiddag Voederwaardering van vrijdag 19 november 2021 te Wageningen en vrijdag 3 december 2021 te Merelbeke te annuleren. Ter vervanging wordt op vrijdag 3 december 2021 van 11u tot 12u een korte CVB webinar georganiseerd. In deze webinar zal het nieuwe rekenplatform gelanceerd worden dat het gebruik van de CVB rekenregels in optimalisatiesoftware mogelijk maakt. Deze presentatie zal verzorgd worden door Karel Vervaet, Product manager BESTMIX Feed Ration and Premix bij Adifo. Na de presentatie zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen. De webinar zal ook opgenomen worden, dus geen probleem als u niet in de mogelijkheid bent om er live bij te zijn. Aanmelden voor deze webinar kan via deze link: Aanmelden Webinar CVB. Stichting CVB De Stichting CVB wordt gedragen en financieel ondersteund door BFA in België en in Nederland door FND, Nevedi, VDDN, MVO, HISFA en OPNV. Stichting Victam is sponsor van de CVB-activiteit. Inhoudelijke werkzaamheden voor het CVB programma worden uitgevoerd door Wageningen University & Research en ILVO (Instituut voor Landbouw, Visserij- en Voedingsonderzoek). Voor meer informatie over CVB, bezoek www.cvbdiervoeding.nl.   Location ILVO en WLR ILVO en WLR Europe/Brussels public

cvb

Omwille van de huidige coronasituatie in zowel Nederland als België werd er besloten om de CVB themamiddag Voederwaardering van vrijdag 19 november 2021 te Wageningen en vrijdag 3 december 2021 te Merelbeke te annuleren.

Ter vervanging wordt op vrijdag 3 december 2021 van 11u tot 12u een korte CVB webinar georganiseerd.

In deze webinar zal het nieuwe rekenplatform gelanceerd worden dat het gebruik van de CVB rekenregels in optimalisatiesoftware mogelijk maakt.

Deze presentatie zal verzorgd worden door Karel Vervaet, Product manager BESTMIX Feed Ration and Premix bij Adifo.
Na de presentatie zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen. De webinar zal ook opgenomen worden, dus geen probleem als u niet in de mogelijkheid bent om er live bij te zijn.

Aanmelden voor deze webinar kan via deze link: Aanmelden Webinar CVB.

Stichting CVB

De Stichting CVB wordt gedragen en financieel ondersteund door BFA in België en in Nederland door FND, Nevedi, VDDN, MVO, HISFA en OPNV. Stichting Victam is sponsor van de CVB-activiteit. Inhoudelijke werkzaamheden voor het CVB programma worden uitgevoerd door Wageningen University & Research en ILVO (Instituut voor Landbouw, Visserij- en Voedingsonderzoek).

Voor meer informatie over CVB, bezoek www.cvbdiervoeding.nl.

cvb